Vandaag gratis: WiFi Offline Map, overal Wi-Fi-verbindingen vinden

WiFi Offline Map wi-fi verbindingen gratis iPhoneWiFi Offline Map is een slimme applicatie waarmee je overal ter wereld Wi-Fi-verbindingen kan zoeken. De app doorzoekt de tips van Foursquare op Wi-Fi en presenteert de resultaten in een lijst en op een kaart, waar je ook bent. Als je dat van tevoren op een plaats doet, worden de resultaten offline opgeslagen om later te raadplegen. Door gebruik te maken van de locatiedienst Foursquare, werkt de app in meer dan 100.000 steden en presenteert het meer dan 4 miljoen Wi-Fi-locaties.

Er zit geen zoekfunctie in de applicatie, dus je moet ervoor zorgen dat je de volgende plaats die je aandoet, benadert vanaf je huidige locatie in de app. Als je een plaats in beeld hebt, worden de tips offline opgeslagen. De kaart eronder wordt dat echter niet. Als je daar een offline versie van wilt hebben van 20 bij 20 kilometer, betaal je 79 cent. Als je dat bedrag niet betaalt, wordt er ter plekke geen kaart geladen, maar zie je de locaties nog wel zonder stratenplan ten opzichte van je huidige locatie. Een slimmigheid van de ontwikkelaar, maar gelukkig kan je met de gratis Near By-functie ook de resultaten in een lijst zien, op nabijheid gesorteerd.

WiFi Offline Map betaald versus gratisIn de lijst krijg je dankzij het pictogram en de naam van de Wi-Fi-locatie een snellere indruk of je met een café, kantoor of hotel van doen hebt. Druk op een locatie en de tips met het woord Wi-Fi erin worden getoond. Dat betekent dat je in enkele gevallen ook slechts een vraag ziet of er wel Wi-Fi aanwezig is – en er dus helemaal geen garantie op een internetverbinding op die plek is! Bij weer andere locaties zie je meteen de inloggegevens van een gratis netwerk staan.

WiFi Offline Map staat sinds 27 juli in de App Store en schommelt nu al in prijs tussen 79 cent en 2,39 euro. Volgens de omschrijving is de applicatie alleen vandaag gratis te downloaden.

WiFi Offline Map (tijdelijk gratis, was €2,39)

Categorie(ën): Reizen (App Store)
Tag(s): , ,

14 reacties op “Vandaag gratis: WiFi Offline Map, overal Wi-Fi-verbindingen vinden”

↓ Meteen naar reactieformulier

 • maar hij heeft wel internet nodig om te zoeken??

 • Sterker nog, je hebt internet nodig om die app te downloaden naar je iDevice. Oh noes!

 • is de wifi finder app dan niet veel handiger ? bovendien volledig gratis ook!

 • En al heb je Wifi, het moet ook nog werken. Regelmatig maak ik mee dat ergens open Wifi is, maar ik toch geen connect kan maken. Op 2 verschillende iPhones Waar zou dat aan kunnen liggen?

 • ik moet 79 cent betalen als ik een map kies..

 • Een Wifi punt kan open zijn, maar nog altijd filteren op Mac adres. Dan ben je de pineut.
  Of het is open, maar er is geen GW defined.. dan ga je ook niet op het net geraken :-)

  Vroeger bestond er een propje dat een real-time scan deed en de default wachtwoorden van Routers probeerde om erop te komen (Dlink, linksys en anderen). Helaas heeft Apple die kort na uitkomen verwijderd..
  Hij werkte tot iOS5 :-(

  Tegenwoordig met de homespot functie van Telenet in Belgie heb je overal en altijd wel internet via wifi. Super gewoon.

 • Overal wifi verbinding vinden. Uhhhuuuu

 • Heb ook een app heet IOS 5, ga naar “instellingen” kies WiFi keuze in linker kolom, laat je iPhone zoeken, en kies de sterkste variant die een open verbinding heeft. Geheel Gratis nu, maar ook later……

 • Sterker nog. Het lijkt erop dat je iedere keer opnieuw 0,79€ betaald als je een kaart download. Echt belachelijk.

 • Heeft internet nodig om te zoeken en doet het helemaal niet! Ontwikkelaar moet zich schamen. Zou uit de store gehaald moeten worden!

 • @Rens: MAC filter. Als het mac adres van je iPhone niet in hun toegestane lijst staat kan je geen verbinding maken.

 • Gedownload, uitgeprobeerd, weer gewist.

  Nutteloze app.

 • Kan bijv Mac filter wezen.

  Origineel geplaatst door RensEn al heb je Wifi, het moet ook nog werken. Regelmatig maak ik mee dat ergens open Wifi is, maar ik toch geen connect kan maken. Op 2 verschillende iPhones Waar zou dat aan kunnen liggen?

 • Je betaald nu niet alleen 2.39 euro, je moet nog steeds voor IEDERE 20×20 km 79 EC betalen. Dat is dus iedere zoekopdracht. Lees vervolgens de recensies en je weet zeker dat je deze app niet gaat kopen.

Reacties zijn gesloten.
 
moveexpand

Laatste reacties