Tilburg Studentenstad-app laat zien waar de feestjes zijn

De Tilburg Studentenstad-app laat zien waar de feestjes te beleven zijn. De app bevat alle activiteiten van de studentenverenigingen, studieverenigingen en culturele organisaties.

tilburg studentenstadGa je studeren in Tilburg, dan komt de nieuwe app Tilburg Studentenstad zeker van pas. Het bevat een compleet overzicht van alle activiteiten die de Tilburgse studentenverenigingen Olof, Vidar, Plato en de internationale studentenuitwisseling I*ESN organiseren. Ook studieverenigingen zoals Asset, Magister en UniPartners en onderwijsinstituten zoals de Tilburgse universiteit, Avals en Fontys komen aan bod, plus culturele organisaties zoals 013, William en Paradox. Zo kun je precies zien waar feestjes en evenementen te beleven zijn.


De app is in het Nederlands en Engels te raadplegen. Kies je Engels, dan krijg je alleen de activiteiten te zien die ook voor internationale studenten te begrijpen zijn. Als je aangeeft van welke vereniging(en) je lid bent, dan krijg je een opsomming van jouw activiteiten te zien. Ook kun je op de Spots-kaart kijken welke evenementen in de buurt georganiseerd worden. Zet je de activiteiten vanuit de app op je Facebook-pagina, dan kunnen vrienden ook meteen zien waar je uithangt.

Downloaden: Tilburg Studentenstad (gratis)

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.