Tweet Cleaner: makkelijk ongewenste tweets verwijderen op de iPhone

De iPhone-app Tweet Cleaner laat je makkelijk eerder geplaatste tweets wissen. Je kunt meerdere tweets selecteren, of een tweet geplaatst op een bepaalde dag of over een bepaald onderwerp binnen de app opzoeken.

Tweet Cleaner iconDe iPhone-app Cleaner maakt het makkelijker om een eerder geplaatste Twitter-bericht te verwijderen. De app geeft een tijdlijn van je berichten weer, waarin je meerdere tweets kunt selecteren om ze allemaal in één keer te verwijderen. De app laadt in één keer je laatste 3.200 tweets en slaat ook alle geladen tweets offline op. Zo bouw je een archief van al je tweets op binnen de app om later snel te wissen.


Tweet Cleaner werkt net als de Mail-app op de iPhone. Als je op de Wijzig-knop rechtsboven in het scherm drukt, kun je beginnen met het bewerken van je berichten. Door een tweet aan te tikken verschijnt er een vinkje naast. Je maakt een grotere selectie door op meerdere tweets te tappen, waarna je ze met de delete-knop onderin het scherm kunt wissen. Twee extra knoppen laten je in één keer alle geladen tweets selecteren of deselecteren.

Door tweets te filteren kun je bijvoorbeeld al je berichten over een bepaald onderwerp of een specifieke hashtag zien. Je kunt ook aangeven dat je alleen tweets geplaatst voor of na een bepaalde datum wil bekijken. Hierdoor hoef je niet je hele tijdlijn te doorzoeken om bijvoorbeeld een dronken tweet op Koninginnedag te achterhalen.

Downloaden: Tweet Cleaner (€1,59)

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.