Foursquare krijgt vrienden dichtbij-functie terug

Foursquare toont voortaan weer vrienden die in de buurt zijn ingecheckt. Met de Nearby Friends functie kon je voorheen al het inchecken van vrienden zien.

foursquare iphone vriendenToen de Foursquare-app een nieuw uiterlijk kreeg en de nadruk meer op locaties ontdekken kwam te liggen, verdween ook de functie ‘Nearby Friends’. Dat bleek echter niet goed te vallen bij de gebruikers. Vandaar dat de functie nu terug is in de iPhone- en Blackberry-versie van de app. Je hebt nu de mogelijkheid om te wisselen tussen je eigen activiteiten en check-ins bij jou in de buurt. Daarnaast kun je natuurlijk nog de lijst met check-ins van vrienden op andere plaatsen zien. De update van de Android-app is nog onderweg.


Zit je op het scherm met activiteiten van vrienden, dan trek je dit omlaag om de knop ‘Nearby Friends’ te zien. Zit er iemand bij waarmee je wilt afspreken, dan weet je altijd dat hij/zij in de buurt is. De app heeft ook een aantal kleine verbeteringen gekregen, in de vorm van kleine bugfixes en iets bijgeschaafd design.

Downloaden: Foursquare (gratis)

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.