Problemen iPhone-quiz De Slimste Mens deels opgelost

Een aantal problemen in het Nederlandse iPhone-quizspel De Slimste Mens zijn opgelost. De app zou inmiddels minder traag zijn en ook minder vaak crashen. Er wordt gewerkt aan een update met meer verbeteringen.

De Slimste MensDe iPhone-quiz De Slimste Mens, gebaseerd op het gelijknamige NCRV-programma, kampt de afgelopen dagen met problemen. Hierdoor is het soms niet mogelijk om in te loggen, crasht de game tijdens de finale en zorgen laadtijden er soms voor dat je langer dan verwacht op je beurt moet wachten. In een e-mail aan spelers geeft de NCRV aan dat een aantal problemen inmiddels is opgelost. Daarnaast moet er binnenkort een update verschijnen die een aantal verbeteringen toevoegt.


Volgens de e-mail zijn de inlog- en traagheidsproblemen inmiddels opgelost. Ook zou je gamelijst niet langer opeens verdwijnen en crasht de app niet meer wanneer je probeert te passen tijdens de finale. Hoewel de app minder traag zou zijn, stelt de NCRV dat ze constant mee bezig zijn om mogelijke lange laadtijden te bestrijden. Omdat de traagheid van de app te wijten is aan de verbinding met de server, kunnen er vermoedelijk problemen opspelen wanneer nog meer spelers de app downloaden. Omdat de hierboven genoemde problemen opgelost konden worden aan de serverkant van het spel, hoef je in de eerste plaats geen update te installeren. Je moet wel in ieder geval versie 1.1 hebben geïnstalleerd, die op 28 juli in de App Store verscheen.

Op het moment zouden er nog problemen zijn met de puntentelling van De Slimste Mens. Wanneer deze problemen precies worden opgelost is nog niet duidelijk. Volgens de NCRV wordt er op het moment gewerkt aan een update voor de game, die vooral een aantal verbeteringen zal behelzen.

De problemen hebben ervoor gezorgd dat de app inmiddels een score van drie sterren in de App Store heeft gekregen. 49 gebruikers gaven de game een waardering van één ster. In recensies worden onder andere de hierboven genoemde inlogproblemen aangehaald.

Downloaden: De Slimste Mens (gratis)

Informatie

Laatst bijgewerkt
10 augustus 2012 om 12:30
Categorie
Amusement

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.