Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Imo laat je internetbellen met andere Imo-gebruikers na laatste update

De chatapplicatie Imo instant messenger is na een update in staat om andere Imo-gebruikers te bellen via Wi-Fi of 3G. Hierdoor concurreert de app onder andere met Skype en Facetime.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Imo Instant MessengerDe chatapplicatie Imo instant messenger heeft een update gekregen, die het mogelijk maakt om voortaan met andere Imo-gebruikers te bellen via een 3G- of Wi-Fi-verbinding. Hiermee gaat de app de concurrentie aan met diensten zoals Skype en Facetime. Imo is een app die verschillende chatdiensten bundelt. De applicatie laat je niet alleen met Imo’s eigen chatdienst berichten sturen naar anderen, maar ook via Windows Live Messenger, Facebook Chat, Google Talk, Yahoo! Messenger, Skype, AIM, Steam en andere diensten.


Hoewel de iPhone standaard Facetime kan gebruiken om internetgesprekken te voeren, lijkt Imo na de update vooral te concurreren met Skype. Net als Skype is Imo namelijk in staat om naar Android-gebruikers van de app te bellen en kan hij ook gebruikmaken van de 3G-verbinding voor een audiogesprek. Dat laatste zal pas vanaf iOS 6 voor bepaalde iPhones mogelijk zijn met Facetime.

Imo ondersteunt de chatdiensten van concurrent Skype, maar beperkt zich daarbij alleen tot tekstchat. Je kunt alleen van de spraakdiensten van Imo gebruikmaken via de chatdienst van Imo zelf.

Downloaden: Imo instant messenger (gratis)

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.