Angry Birds Seasons krijgt nieuwe levels en roze vogel

Angry Birds Seasons heeft een nieuwe roze vogel geïntroduceerd. Ook zitten er 20 nieuwe levels in met penselen, rugzakken en appels. De roze vogel sloopt het bouwwerk van onderaf.

Angry Birds Seasons Back to SchoolEr is nieuwe roze vogel beschikbaar in Angry Birds, dankzij een kakelverse update van Angry Birds Seasons op de iPhone en iPod touch. De vogel maakt deel uit van de nieuwe gratis uitbreiding Back to School, een erg toepasselijk thema rond deze tijd van het jaar. Twintig nieuwe levels volgepakt met penselen, rugzakken, appels en delen van een speelplein wachten op je en er zijn ook nog eens nieuwe bonuslevels vrij te spelen. De glansrol is weggelegd voor de vogel, die we ongetwijfeld in andere Angry Birds-games gaan terugzien.


Angry Birds Seasons nieuwe vogelDe roze vogel sloopt het systeem van onderuit. De truc is om hem onderaan een stelling met varkens te werpen. Na de eerste inslag worden de vogel en elementen in de directe omgeving gevangen in een bel. Die zorgt ervoor dat de objecten omhoog vliegen, om na een tijdje uit de bel te barsten en schade aan te richten op alles wat eronder ligt. Het lijkt wel een knipoog naar Amazing Alex, het recent uitgebrachte andere spel van ontwikkelaar Rovio Mobile. Daarin stoei je ook met de zwaartekracht van allerlei objecten.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Behalve nieuwe levels en de nieuwe vogel, is Angry Birds Seasons ook voorzien van nieuwe themamuziek die klinkt in de nieuwe levels. Back to School is alweer de achttiende update van het spel.

Downloaden: Angry Birds Seasons (€0,79)

Informatie

Laatst bijgewerkt
17 augustus 2012 om 12:30
Onderwerp
Categorie
Games

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.