Preview: de nieuwe game Python van CirkelSoft

Ontwikkelaar CirkelSoft heeft een nieuwe game ontwikkeld met de naam Python. Python is een variant op Snake, maar is volgens de ontwikkelaar beter dan de vele Snake-varianten die op dit moment al in de App Store te vinden zijn. Python heeft mooiere graphics en meer variatie in de gameplay. Je bedient de game door de […]
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

De eerste levels zijn goed te doen.Ontwikkelaar CirkelSoft heeft een nieuwe game ontwikkeld met de naam Python. Python is een variant op Snake, maar is volgens de ontwikkelaar beter dan de vele Snake-varianten die op dit moment al in de App Store te vinden zijn. Python heeft mooiere graphics en meer variatie in de gameplay. Je bedient de game door de iPhone te kantelen en voelt een vibratie wanneer de slang de wand, de eigen staart of een vijandig object raakt.


Het spelprincipe is wel bekend: je moet de slang door het speelveld laten bewegen, waarbij je alles opeet wat je onderweg tegenkomt, zodat de lang steeds verder groeit. Daarbij moet je proberen de obstakels onderweg te vermijden en niet in je eigen staart happen. Er zijn in Python meerdere speelvelden aanwezig, zodat je er minder snel op uitgekeken raakt. Wij probeerden de game alvast uit en waren onder de indruk van de graphics, die er veel beter uitzien dan Sleek en OmNomNom (de meeste andere snake-varianten kiezen voor een retro-blokjesweergave). Wel is het zo dat je Python alleen in liggende weergave (landscape) kunt spelen. Als je bijna je eigen staart raakt of tegen de wand botst wordt het scherm rood en voel je een trilling met bijbehorend ploink!-geluid.

De game is nog in beta maar zal binnen afzienbare tijd in de App Store verschijnen voor €2,39.
Update: de game is beschikbaar en hier te downloaden.

Meer info: CirkelSoft
Via: e-mail Paul van Dijk (forumnaam iDeveloper)

Hieronder een filmpje:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.