Tower defense-games: nieuwe game Zombie Attack! en update voor Fieldrunners

Dubbelgoed nieuws voor de fans van tower defense games. Er is een nieuwe game Zombie Attack! en het populaire Fieldrunners krijgt een update.
Christiaan Widdershoven - · Laatst bijgewerkt:

Zombie AttackDubbelgoed nieuws voor de fans van zogenaamde tower defense-games. Er is een nieuwe game in het genre uitgebracht met de naam Zombie Attack! en het immens populaire Fieldrunners krijgt een update.

Zombie Attack!

Zombie Attack! is de nieuwste telg in de familie van ontwikkelaar IUGO, het bedrijf dat eerder al Toy Bot Diaries en Shaky Summit maakte. In dit spel is het de bedoeling je zo lang mogelijk te verdedigen tegen zombies die jou en je schuur aanvallen. Jij speelt de enige overlevende en moet je schuurtje zo lang mogelijk beschermen tegen de aanvallende zombies. Je doet dit door verschillende wapens te bouwen. Zoals een goede tower defense-game betaamt zijn deze wapens naar hartelust te upgraden.

Zombie AttackUniek aan het spel zijn de mooie graphics en de manier waarop je bouwt. In normale spellen in dit genre kun je gewoon op het scherm duwen en zo de plek bepalen waar je gaat bouwen. In Zombie Attack kun je alleen bouwen waar jij, als overlevende, staat. Je verandert de plaats waar de overlevende staat door de iPhone te kantelen. Kan- telen is bovendien een erg effectieve manier om te vluchten voor hordes zombies die op je af komen.

Installeren: Zombie Attack! (€0,79)

Fieldrunners

FieldrunnersSubatomic Studios, bekend van het populaire Fieldrunners, heeft laten weten vandaag (dinsdag 11 november) update 1.1 bij Apple in te dienen. De update beschikt onder andere over geluidseffecten, een nieuw speelveld met “verbeterde gameplay en betere graphics” en twee nieuwe fieldrunners, de vijanden waartegen je speelt. Het duurt vermoedelijk niet langer dan vijf dagen voordat Apple het spel, als het wordt goedgekeurd, toelaat in de App Store.

De ontwikkelaar werkt trouwens flink door, want er is ook al een klein beetje bekend over versie 1.2. In die versie zitten nieuwe torens en fieldrunners. Bovendien zal die update nog enkele verrassingen bevatten, aldus de ontwikkelaar. Versie 1.2 zal kort na 1.1 verschijnen, waarbij Subatomic Studios helaas geen precieze datum weet te noemen.

Installeren: Fieldrunners (€3,99)

Reacties: 19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.