Live Poker: speel wereldwijd Texas Hold’em tegen anderen

Live Poker is een nieuwe pokergame in de App Store. Je kunt live spelen tegen anderen, wereldwijd. Dagelijks krijg je 1.000 punten om mee te spelen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Live PokerEr zijn ontwikkelaars die op eigen kracht een spelletje ontwikkelen en die in de App Store aanbieden. Er zijn ook ontwikkelaars die €29 miljoen krijgen toegestopt van venture capitalist Kleiner Perkins (bekend van iFund) voor nieuwe ontwikkelingen. Het gaat hier echter wel om iets dat big bucks kan opleveren: online poker. De game Live Poker was al online via MySpace en Facebook te spelen, maar is nu ook beschikbaar in een gratis iPhone-applicatie, waarbij je realtime een multiplayer-toernooi met anderen kunt spelen.


Met Apple’s Texas Hold’em (€3,99) kun je via Wi-Fi tegen maximaal 8 anderen spelen, maar je moet dan wel op hetzelfde lokale Wi-Fi-netwerk zitten. Bij Live Poker kun je tegen echte spelers pokeren, via Wi-Fi of 3G. Je kunt geen echt geld inzetten en dus ook niets verliezen. Het maakt niet uit hoe laat het is: op elk moment zijn er genoeg andere spelers online om tegen te spelen. Met de Friend Finder kun je vrienden zoeken, je kunt met anderen aan de tafel chatten en je kunt een overwinning vieren door een rondje bier (wodka, mojito’s, whiskey…) te geven.

Elke dag ontvang je 1.000 gratis chips om mee te spelen. Zijn die op, dan kun je drie dingen doen:

  • Je stopt ermee en gaat morgen verder.
  • Je nodigt een vriend uit. Wanneer die accepteert krijg je opnieuw 1.000 punten.
  • Je koopt extra punten voor $10.

Kortom, het gaat in Live Poker weliswaar niet om echt geld dat je kunt winnen, maar je kunt er toch aardig wat geld insteken als je wilt blijven doorspelen. Sommige Nederlandse reviewers klagen overigens wel dat ze geen verbinding met de server kunnen krijgen.

Via: persbericht
Meer info: ontwikkelaar Zynga

Installeren: Live Poker (gratis)

Live Poker   Live Poker

Live Poker   Live Poker

Reacties: 24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.