Bad Piggies en Cut the Rope krijgen updates: levels en filmpjes

Cut the Rope Halloween-thema iPhoneDe twee populaire iPhone-games Bad Piggies en Cut the Rope hebben toevallig op nagenoeg hetzelfde moment vandaag updates gekregen die de spellen voorziet van meer inhoud. Vooral voor Cut the Rope is dat een vrij bijzondere aangelegenheid: het spel is deze maand alweer twee jaar oud geworden. Dat wordt gevierd met de introductie van de Om Nom videospeler in het spel, waarin je de van Cut the Rope verschenen filmpjes kan bekijken. Ook krijg je drie superkrachten gratis en wordt het beeldscherm van de iPhone 5 ondersteund.

Met de laatste toevoeging is Cut the Rope schromelijk laat: vanaf deze versie 2.0 wordt Game Center ondersteund! Twee jaar lang ontbrak Apple’s sociale gamenetwerk in de applicatie, maar nu maakt hij dan toch zijn introductie met achievements die je kan halen. In totaal zit Cut the Rope nu op 3 verschillende seizoenen die je kan spelen met elk 5 dozen vol levels erin.

Bad Piggies header iPhone iPod touchAngry Birds-opvolger Bad Piggies van Rovio Mobile beleeft vandaag zijn eerste update met versie 1.1. Die voegt precies het aantal levels toe dat je verwacht van de makers van Angry Birds; 15 stuks. Nieuw en misschien een knipoogje naar Halloween volgende week, is het nieuwe visuele thema: maanlicht. De donkere kleuren breken eindelijk met het wel erg geel-groene kleurenpalet dat het hele basisspel wordt aangehouden. De laatste toevoeging is een in-app aankoop: Field of Dreams is het grootste sandbox-level tot nu toe, waarop je weer zelf het ultieme voertuig in elkaar mag knutselen om er alles uit te halen.

Downloaden:
Cut the Rope (€0,79)
Bad Piggies (€0,79)

Categorie(ën): Games (App Store), Gaming

9 reacties op “Bad Piggies en Cut the Rope krijgen updates: levels en filmpjes”

↓ Meteen naar reactieformulier

  • Ook is Bad piggies nu geoptimaliseerd voor iphone 5!

  • Waarom zijn er zoveel Apps die niet te updaten zijn als je geen iOS6 draaid? Geldt ook voor Cut The Rope. Ik wil ook updates als ik voor een app betaal. iOS 5.1.1 is vrij recent lijkt me.

  • het kan aan mij liggen maar heb cut the rop al tijdje niet op de iphone staan en toch heb ik al allerlei gamecenter achievements …

  • Prijzen kloppen niet meer… Apple heeft zojuist de prijzen in de app store verhoogd!

  • @Max: Ah, toch wel? Ik begon te twijfelen. De Engelse en Nederlandse update-omschrijving ruzieden wat met elkaar daarover. Ik pas het aan.

  • Er zijn geen nieuwe levels in Cut The Rope? Heb net gekeken en alles is nu gewoon onderverdeeld in seizoenen.

  • Mooi, dan kunnen we weer verder spelen!

  • @William: Hoe kom je daar bij? Cut the Rope draait en update prima bij mij op 5.1.1. Daarnaast draaien alle Cut the Rope spellen zelfs op iOS 4.3. Ik heb zelf nog maar 1 app die iOS6 vereist en dat is iPhoto.

  • Na updaten van bad piggies crashed hij wanneer ik finish bij het eerste nieuwe level. iemand een idee hoe dit te verhelpen?

Reacties zijn gesloten.
 
moveexpand

Laatste reacties