Brothers in Arms: Hour of Heroes nu in de App Store

Brothers in Arms: Hour of Heroes is nu beschikbaar in de App Store. Het spel kost €7,99 en ziet er erg indrukwekkend uit. Voor de bediening zijn er meerdere mogelijkheden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

brothers-in-armsEr is eindelijk weer eens een grote, dure game in de App Store verschenen: Brothers in Arms: Hour of Heroes, het al eerder aangekondigde actiespel van Gameloft. Het spel bevat 14 missies in 3 campages die zich afspelen in Normandië, de Ardennen en Tunesië. Door de 3D-graphics is het ook een spel waarmee de iPhone zich goed met andere spelconsoles kan meten. Je bent een persoon die vrij kan bewegen in een omgeving. Linksonder zit een navigatiepad waarmee je de richting waarin je loopt kunt besturen. Met je rechterduim kun je over het scherm bewegen om de kijkrichting te veranderen.


Er zijn ook alternatieve controls is het spel beschikbaar. Met een explosie-icoon rechtsonder kun je zelf schieten. Speciale wapens verschijnen rechtsboven. Tijdens het spelen hoor je (behalve veel knalgeluiden) ook mensen roepen in het Engels en Duits. Af en toe verschijnen er tekstaanwijzingen onderin het scherm, om uit te leggen hoe je bepaalde activiteiten uitvoert.

Installeren: Brothers in Arms: Hour of Heroes (€7,99)
Tipgever: HuubM

Touch Arcade heeft alvast een video gemaakt en zegt dat de eerste level redelijk makkelijk door te komen is:

Click here to display content from Vimeo.
Learn more in Vimeo’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 22:41
Categorie
Games

Reacties: 59 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.