LifeProof Fre: waterdichte case voor iPhone 5

De Lifeproof Fre is een waterdichte case voor de iPhone 5. In vorm en functie lijkt hij erg op eerdere Lifeproof-cases.

Lifeproof FreLifeProof heeft de LifeProof Frē aangekondigd, een iPhone 5-variant op hun bekende case. De LifeProof Frē is waterdicht, waardoor je de iPhone onderwater kunt gebruiken. Omdat de case niet veel dikker is dan andere iPhone 5-hoezen, kun je hem ook makkelijk in je zak steken.


De LifeProof Frē lijkt grotendeels dezelfde functies als zijn iPhone 4-/iPhone 4S-variant te bevatten. De case belooft bescherming tegen water, vuil, sneeuw en klappen en laat je de knoppen aan de boven- en zijkant nog steeds gebruiken. Wil je er een koptelefoon of Lightning-kabel op aansluiten, dan kun je één van de dopjes aan de onderkant losmaken. De onderkant van de case zou zo zijn gevormd dat het speakergeluid wordt versterkt.

De case belooft waterdicht te zijn, maar wel met een paar kanttekeningen. Dieper dan twee meter onderwater mag je met de case niet gaan en het zou ook riskant zijn om langer dan 30 minuten met de case in het water te zwemmen. De De LifeProof Frē leent zich daardoor meer voor bijvoorbeeld gebruik onder de douche of in de regen.

Op het moment is de LifeProof Frē nog niet verkrijgbaar, maar je kunt aangeven een e-mail te willen ontvangen zodra hij wordt verkocht. Hij zal worden aangeboden voor $79,99, omgerekend iets meer dan 60 euro. Dat is wel flink wat duurder dan andere cases en hoezen waar je de iPhone waterdicht mee kunt maken. Zo schreven we in 2011 nog over de 25 euro kostende Aquapac.

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.