Wallpaper-software iMagePhone 1.0 krijgt update (Mac)

iMagePhone 1.0 is een vernieuwde tool voor de Mac waarmee je wallpapers voor de iPhone kunt maken. De tool bevat een uitgebreide editor met filters en effecten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

imagephoneHet Oekraïense bedrijf Polo Planet Software heeft iMagePhone 1.0 aangekondigd, een update van een al langer bestaande tool waarmee je wallpapers kunt maken voor de iPhone. Het is een desktoptool voor de Mac waarmee je afbeeldingen kunt bewerken en kunt omzetten in wallpaper. Photoshop-kenners zullen nu op hun hoofd krabben: voor het croppen van een plaatje en het toepassen van een paar filters heb je toch zeker geen apart tool nodig? Dat is waar, maar het feit is dat niet iedereen bereid is om honderden euro’s voor Photoshop te betalen en een gespecialiseerd tool dat integratie met iPhoto en Adresboek biedt, is voor onhandige mensen wel zo makkelijk.


iMagePhone is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Free en Pro ($14,95). Je kunt afbeeldingen bijknippen, de grootte wijzigen en allerlei effecten toepassen, zoals scherpte, helderheid, blur en sepia. De gemaakte wallpapers kun je daarna probleemloos naar de iPhone overzetten. In de standaardversie vind je onder andere de belangrijkste grafische filters, een directe koppeling met je iPhone en iPod touch, mogelijkheid om wallpapers te e-mailen en te exporteren naar verschillende grafische formaten. De Pro Edition biedt meer geavanceerde bewerkingstools en kan de wallpapers batchgewijs uploaden. iMagePhone bevat al 150 gratis achtergrondjes waarmee je kunt gaan experimenteren.

De minimale vereisten zijn Mac OS X 10.4 en 4,6 MB harddiskruimte. iPhoto 5 of hoger is optioneel.

Meer info: iMagePhone
Via: Pr Mac

Informatie

Laatst bijgewerkt
30 oktober 2009 om 4:27
Categorie
Desktop

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.