My Home domoticasysteem van BTicino besturen via iPhone

Het Belgische bedrijf BTicino heeft een iPhone-applicatie laten ontwikkelen waarmee je het domoticasysteem My Home op afstand kunt bedienen via je iPhone.

bticinoEindelijk weer eens een interessante iPhone-applicatie van Belgische bodem. Hoewel… de iMyHome-applicatie is eigenlijk gemaakt door het Italiaanse Up To Web en bedoeld voor het My Home-docoticasysteem van BTicino. De applicatie iMyHome kan de rolluiken sluiten, verlichting aanpassen en camera’s bedienen. De interface op het scherm heeft dezelfde look & feel als het My Home-bedieningssysteem die de gebruikers al gewend zijn. Extra apparatuur is niet nodig (behalve dan de iPhone); de communicatie verloopt rechtstreeks via het domoticasysteem.


iMyHome werkt vanuit het hele huis. Er is een gratis Lite-versie verkrijgbaar waarmee gebruikers het systeem kunnen testen. Deze ondersteunt een beperkt aantal aansturingen. De volledige versie met alle functionaliteit kost €29,95.

Installeren: iMyHomeLE (gratis) en iMyHome (€29,95)
Meer info: BTicino
Via: Livios
Tipgever: P33TN

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.