iPhone-gamenieuws: Raptor Copter, Majesty en Hearts of Iron

Paradox Interactive is van plan de games Majesty en Hearts of Iron op de iPhone uit te brengen. Hearts of Iron speelt zich af in een alternatieve Tweede Wereldoorlog, waarbij je betrokken raakt in een oorlog waarbij je troepen en resources moet beheren. Majesty speelt zich af in een fantasiewereld met monsters. Je kunt steden […]
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

paradoxParadox Interactive is van plan de games Majesty en Hearts of Iron op de iPhone uit te brengen. Hearts of Iron speelt zich af in een alternatieve Tweede Wereldoorlog, waarbij je betrokken raakt in een oorlog waarbij je troepen en resources moet beheren. Majesty speelt zich af in een fantasiewereld met monsters. Je kunt steden bouwen, een rijk opbouwen en je creaties verdedigen tegen vijanden.


De games komen in 2009 pas beschikbaar. Paradox Interactive is van plan om nog meer games uit te brengen.

Een andere gamesstudio, Flashbang Studios, is van plan om Raptor Copter voor de iPhone uit te brengen. In het spel bestuur je een Chinook-helicopter:

Click here to display content from Vimeo.
Learn more in Vimeo’s privacy policy.

De ontwikkelaar is ook bezig met !Rebolt!, een robot-vechtspel waarbij je mini-wapens moet afvuren. Hieronder zie je een video met een eerste indruk. Flashbang is ook nog bezig met een geheime, derde game. Eigenlijk zouden de games in november al worden uitgebracht.

Click here to display content from Vimeo.
Learn more in Vimeo’s privacy policy.

Via: Fingergaming

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 22:43
Categorie
Games

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.