Astraware brengt bundel bordspelletjes uit: Astraware Board Games

Astraware/Handmark heeft een bundel uitgebracht waarmee je in één keer bent voorzien van populaire bordspelletjes: Backgammon, Ludo (Mens erger je niet), Chess, Checkers, Reversi, Nine Men’s Morris, Snakes & Ladders en Tic Tac Toe zitten er in.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

astrawareDecember: lekker met vrienden of familie bij de open haard, tijd voor een bordspelletje. Astraware heeft vandaag een bundel bordspellen uitgebracht waarmee je in één keer bent voorzien: Backgammon, Ludo (Mens erger je niet), Chess, Checkers, Reversi, Nine Men’s Morris, Snakes & Ladders en Tic Tac Toe zitten er in. De bundel is bedoeld voor de hele familie en de meeste spellen hebben (handig!) aanpasbare regels en meerdere moeilijkheidsniveau’s. De games zijn op een aantal punten aangepast voor de iPhone en iPod touch. Natuurlijk zit het bekende grapje met het rollen van dobbelstenen erin, waarbij je het apparaat moet schudden.


Schaakstukken, pionnen en andere spelobjecten verplaatsen gaat door met je vinger touch-and-slide te doen over het scherm. De graphics zijn ook aangepast aan de resolutie van het scherm. Alleen spelen hoeft niet: er is een computeropponent die altijd klaar staat voor een spelletje. Is het hele gezin voorzien van een iPod touch of iPhone, dan kun je ook multiplayer tegen anderen spelen via de Wi-Fi-verbinding.

Meer info: Astraware Board Games
Installeren: Astraware Board Games (€3,99)

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 22:43
Categorie
Games

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.