Verwijzingen naar Microsoft Office voor iOS gevonden op Microsoft-website

Op internationale websites van Microsoft zijn verwijzingen naar Microsoft Office voor iPhone en iPad gevonden.

microsoft excel ipadOp Apple’s supportwebsite zijn verwijzingen gevonden naar Microsoft Office-apps voor iPhone en iPad. Op de Franstalige site van Microsoft wordt verwezen naar een Excel-app voor de iPad. Ook werden er verwijzingen gevonden naar PowerPoint voor iPad en Office Mobile voor iPhone. Dezelfde artikelen in de Engelse taal noemen alleen de desktopvarianten van Microsoft Office. Het hoeft geen verbazing te wekken, want Microsoft heeft zelf al min of meer bevestigd dat er Office-software voor iOS aankomt. Het wordt begin 2013 verwacht, mogelijk in februari of maart.


Vorige maand lekten nog afbeeldingen uit van een mogelijke testversie van Microsoft Office voor iOS. Er werd daarbij niet gesproken over een app met volledige functionaliteit. Dat de functionaliteit beperkt zal zijn wordt nog aannemelijker door het feit dat de apps gratis zullen worden aangeboden. Volgens The Verge kun je met de apps alleen bestanden bekijken. Wil je ze bewerken, dan moet je een betaald Office 365-account afsluiten. Er zijn apps voor Word, PowerPoint en Excel beschikbaar. Een productmanager van Microsoft bevestigde in oktober dat er iOS-apps aan zaten te komen.

Hieronder zijn nog andere verwijzingen van de supportsite te zien:

office screenshot

Informatie

Laatst bijgewerkt
10 december 2012 om 20:31
Onderwerpen
,
Categorie
Apple

Microsoft

Microsoft is, naast Apple en Google, een van de grootste techbedrijven ter wereld. Microsoft is vooral bekend van de Windows-pc's, maar ook van Office, de Internet Explorer- en Edge-browsers, Xbox en meer. Lees alles over Microsoft op je iPhone, iPad en Mac gebruiken. Microsoft heeft meerdere apps en diensten die voor Apple-gebruikers interessant zijn, zoals Office en Outlook. Hier zie je alles op een rijtje.

Microsoft

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.