Nieuwe games: Toy Bot Diaries 3, Chocolate Shop Frenzy, Paradise The Beginning

Drie nieuwe games voor de iPhone: Toy Bot Diary 3 is nog onderweg naar de App Store, maar Chocolate Shop Frenzy en Paradise: The Beginning zijn al verkrijgbaar.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

toybot 3De Toy Bot-serie wordt over een paar dagen uitgebreid met Toy Bot Diaries Entry 3. De game is al bij Apple ingediend en wacht nu op goedkeuring. Dat heeft Sarah Thomson van ontwikkelaar IUGO Mobile Entertainment bekendgemaakt. Wat er precies anders is, valt nog te bezien, maar misschien bevat het startscherm een hint: de robot die je door het platformspel moet leiden bevindt zich in het heelal, bij een planeetachtig ruimtestation.


chocolate shop frenzyOok leuk: de nieuwe game Chocolate Shop Frenzy (€5,99). Ontwikkelaar Digital Chocolate heeft een iPhone-game gemaakt waarbij je een snoepwinkel moet runnen. Het idee is vergelijkbaar met Diner Dash: je moet zorgen dat alles gesmeerd loopt en dat de klanten tevreden zijn. Wil de klant een ronde doos met bonbons, dan moet je zorgen dat hij een ronde doos krijgt en geen vierkante of driehoekige. Kan je niet snel genoeg leveren wat de klanten willen, dan gaan ze wel naar de concurrent. Er zitten 48 levels in het spel en twee bonuslevels: Endless Shift en Recipe Lab. Naast Chocolate Shop Frenzy is er ook de gratis trialversie Chocolate Shop Frenzy Free.

Paradise: The BeginningParadise: The Beginning (€0,79) is een game waarbij nucleaire oorlogen, gemuteerde monsters en zombies aan de orde van de dag zijn. Zelf ben je ook een zombie, die als enige overlevende in een stad is overgebleven. Verdedig jezelf, waarbij het belangrijkste is dat je de volgende dag haalt. Je wordt daarbij geconfronteerd met een eindeloze reeks dodelijke machines. Gezien de lage prijs best de moeite waard om eens te proberen als je van dit soort spelletjes houdt: Paradise: The Beginning.

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 22:44
Categorie
Games

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.