Binnenkort: Radio Flare, een muzikaal ruimteschietspel

radio flareStudio Radiolaris gaat over een paar dagen de game Radio Flare uitbrengen. Het is een ‘musical shooter’ waarbij het ritme en de muzikale effecten afhankelijk zijn van de mate waarin je als speler schiet. Muziek wordt een interactieve ervaring, volgens de ontwikkelaar. Alles wat je in dit schietspel doet is onderdeel van de soundtrack. Je moet in de side-scroller 5 levels door en komt daarbij meer dan 100 vijandformaties tegen.

Het spel doet aan Rez denken, maar dan waarschijnlijk zonder ingewikkeld verhaal over een supernetwerk waarbij je als hacker moet inbreken om firewalls en virussen te vernietigen. Radio Flare komt voor €3,99 in de App Store beschikbaar; de ontwikkelaars hebben het al ter goedkeuring bij Apple ingeleverd.

Via: Touch Arcade

Categorie(ën): Games (App Store), Gaming
Tag(s): , , , ,

5 reacties op “Binnenkort: Radio Flare, een muzikaal ruimteschietspel”

↓ Meteen naar reactieformulier

  • ziet er niet zo een leuk spel uit

  • Lijkt me idd een dom spel!

  • Ziet er idd maar eigenaardig uit, ben benieuwd.

  • Gaaf! Wie kent Tyrian nog? Daar was ik zo verslaafd aan! Die andere game (ik kom even niet op de naam) in de app store is nauwelijks te besturen, maar deze besturing lijkt mij geniaal!

    ff testen

  • Grafisch in ieder geval al minder stijlvol dan Rez.

    En Rez was natruurlijk ook zo goed omdat ze echt erg goede (maar niet altijd voor de hand liggende) muzikanten gevraagd hadden voor de soundtrack: o.a. Adam Freeland, Coldcut en zelfs de piep en knars van Oval.

Reacties zijn gesloten.
 
moveexpand

Laatste reacties