Fishlabs brengt binnenkort schietspel Toy Tanks 3D uit

Fishlabs, de maker van Powerboat Challenge, gaat binnenkort een leuk schietspelletje uitbrengen: Toy Tank 3D, waarbij je in cartoonstijl een tank moet bedienen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Tank RaidHet Duitse bedrijf Fishlabs Entertainment GmbH heeft vandaag aangekondigd dat ze het 3D-spel Toy Tanks voor de iPhone en iPod touch gaan uitbrengen. Fishlabs is op dit moment bekend als ontwikkelaar van Powerboat Challenge, waarbij je met een snelle boot over een parcours moet scheuren. In Toy Tanks 3D komt het ook op actie aan, maar op een heel andere manier: je zit als speler in een speelgoedtank en moet vechten tegen de boosaardige dictator Yussuf Al Fatal. Negen levels moet je door, waarbij je als speler raketten lanceert en het kanon bedient.


Als je door de vijand wordt beschoten is het slim om regelmatig in je tank weg te kruipen en defensief verder te gaan. Het spelletje is eenvoudig te bedienen en daardoor geschikt voor beginners en casual gamers. Alles is gemaakt in cartoonstijl met grappige geluidseffecten. Er komen twee versies: een gratis versie met advertenties en een betaalde variant van €1,59. Fishlabs maakt al sinds 2004 mobiele games en heeft 30 mensen in dienst. Tot nu toe maakten ze vooral Java- en BREW-spelletjes. Er zijn nog geen screenshots van Toy Tank verschenen; maar wellicht gaat het qua stijl lijken op Tank Raid (zie afbeelding), een prijswinnend spel dat Fishlabs al langer uitbrengt. Daarin komt namelijk ook dezelfde dictator Yussuf al Fatal opdraven.

Via: persbericht
Meer info: www.fishlabs.net

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 22:44
Onderwerpen
,
Categorie
Games

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.