SimCity deze week in App Store, Need for Speed uitgesteld

EA heeft laten weten dat SimCity voor de iPhone ter beoordeling bij Apple ligt en dat het spel nog deze week beschikbaar komt. Need for Speed is echter uitgesteld tot volgend jaar.
Christiaan Widdershoven - · Laatst bijgewerkt:

3106381963_e4b6d62a91Voor de mensen die flink teleurgesteld waren in Urban Tycoon is er nu weer hoop. Het “echte werk” komt eraan. Uitgever Electronic Arts heeft laten weten dat SimCity ter beoordeling bij Apple ligt en dat het spel, als Apple het goedkeurt, nog deze week beschikbaar moet komen.
Om het wachten te vergemakkelijken heeft EA een drietal screenshots vrijgegeven, die te bekijken zijn op deze Flickrpagina.


Een woordvoerder van EA Mobile heeft bovendien laten weten dat EA het spel niet heeft afgeslankt voor de iPhone, maar je gewoon de hele versie van SimCity 3000 krijgt, die nu al beschikbaar is voor de PC.

Hoe goed het ook gaat met de ontwikkeling van SimCity, het andere vlaggenschip van EA heeft niet zoveel wind mee. De woordvoerder van EA liet weten dat Need for Speed 2008 niet meer zal halen, en dat we voor de release zullen moeten wachten tot volgend jaar. Het spel stond oorspronkelijk gepland voor deze maand. De toekomst van de Need for Speed-serie is eveneens onzeker. EA wil gaan herstructureren en de ontwikkelaar van Need for Speed lijkt daar de dupe van te worden. Wie weet is dit behalve de eerste, ook de laatste versie van Need for Speed die we zien in de App Store.

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 22:44
Categorie
Games

Reacties: 41 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.