Google brengt snelle YouTube Capture video-app voor iPhone uit

YouTube Capture is een YouTube-app waarmee je snel een video kunt maken en uploaden.

iphone-capture-iphone
Google heeft de app YouTube Capture uitgebracht, waarmee je makkelijker video’s kunt opnemen en uploaden. De app is bedoeld om snel filmpjes te kunnen maken, kleine bewerkingen te doen en een muziekje toe te voegen. Je kunt kleuren corrigeren, het beeld stabiliseren en formaat veranderen. Vervolgens deel je de video op YouTube, Google+, Facebook en Twitter.


youtubecaptureBij het opstarten van YouTube Capture kun je meteen beginnen met het maken van een nieuwe video. Je kunt ook video’s laden uit je camerarol, bewerkingen doen en je bent klaar. Zodra je stopt met filmen gaat de app al automatisch de video uploaden.

Handig is dat YouTube Create ook waarschuwt wanneer je probeert om een video in portretweergave te schieten. Dat gebeurt nogal eens bij beginnende smartphonebezitters, maar filmpjes zien er natuurlijk mooier uit (zonder zwarte balken) als je ze in landschapsweergave filmt. Met de app wil Google wellicht een soort ‘Instagram voor video’ aanbieden en een antwoord hebben op apps zoals Viddy.

Downloaden: YouTube Capture (gratis, iOS 5.1+)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.