Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Langverwachte game Rolando in de App Store

Hij is er! De langverwachte game Rolando is nu in de App Store verkrijgbaar. Baan je een weg door 4 unieke werelden en 36 levels om Rolandoland van z'n indringers te bevrijden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

rolandoVanochtend rond 6:00 uur Nederlandse tijd is Rolando 1.0 in de App Store verschenen. Ontwikkelaar ng:moco stuurde de afgelopen weken meerdere filmpjes en screenshots rond om te zorgen dat de release niet onopgemerkt zou blijven. Wordt dit de gamerelease van het jaar, of gaat die eer naar Spore Origins?
Rolando draait om een land met de naam Rolandoland, waar een invasie heeft plaatsgevonden. Jij moet als speler de Rolando’s helpen door zwaartekrachtpuzzels op te lossen. Je moet de iPhone kantelen en interactieve elementen zoals liften, katapulten en bommenwerpers bedienen om steeds een level verder te komen. Er zijn vier unieke werelden en 36 levels.


De muziek is gemaakt door een vernieuwende break-beat artiest (Mr. Scruff) en de graphics zijn van de hand van pop-illustrator Mikko Walamies.

TUAW heeft een uitgebreid interview met de bedenker van Rolando, Simon Oliver. Meer trailers zijn te vinden op rolando.ngmoco.com.

Installeren: Rolando (€7,99)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 27 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.