Binnenkort: SlotZ Racer, een racebaan op je iPhone

Freeverse, bekend van Flick Fishing en Moto Chaser, komt in januari met een nieuwe game: Slotz Racer, een game waarin je over een virtuele racebaan kunt scheuren en ook zelf eigen racebanen kunt ontwerpen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

slotz racerMensen die vroeger een racebaan hebben gehad, zien vast wel iets in de nieuwe game SlotZ Racer. In de game kun je met autootjes rondracen op een virtuele racebaan. De game wordt gemaakt door Freeverse, bekend van games als Flick Bowling, Flick Fishing en Moto Chaser. Je kunt in SlotZ Racer over een kant en klare racebaan rijden, met verschillende moeilijkheidsgraden: van een ovale baan tot een bochtig Grand Prix-parcours.


Daarnaast kun je je eigen racebaan maken met de track editor. Alles is op de juiste schaal en bij het maken van een nieuwe racebaan kun je kiezen of dat de schaal 1:32 of HO moet zijn. Je kunt ook aangeven of de auto’s van rijstrook kunnen verwisselen. Om de auto te versnellen houd je de vinger in de rechter benedenhoek van het iPhone-scherm. Door je vinger van het scherm te halen vertraagt de auto. Net als bij een echte racebaan kan de auto ook van de baan vliegen als je te hard rijdt.

De officiële release heeft Freeverse rond Macworld Expo in januari gepland. TUAW kreeg alvast een preview en maakte een hoop screenshots.

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 22:44
Categorie
Games

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.