iTunes Connect vanaf vandaag weer geopend, veel app-updates en prijswijzigingen verwacht

iTunes Connect, het beheersysteem voor ontwikkelaars, is vanaf vandaag weer open. Er worden veel nieuwe apps, app-updates en prijswijzigingen verwacht.

itunes connect openHet is zaterdag 29 december. Vandaag komt er een einde aan Apple’s kerstsluiting van iTunes Connect. De afgelopen dagen was het beheersysteem voor ontwikkelaars gesloten, waardoor ze geen prijswijzigingen en app-updates konden doorvoeren*. Het is ook de reden waarom we de afgelopen dagen de rubriek iCulture Deals even hebben stilgezet: er waren immers toch geen nieuwe koopjes en voor het kopen van kerstcadeaus was de levertijd te krap. Vanaf vandaag kunnen de eerste app-updates en prijswijzigingen weer binnenstromen.


Pas dus op als je de koopjesartikelen van de afgelopen tijd nog eens doorspit: de prijs kan vandaag zomaar weer omhoog zijn geschoten. Op zondagavond hebben we weer onze wekelijkse rubriek ‘Tijdelijk gratis’, met een verse lading in prijs verlaagde apps en games. Zodra er interessante nieuwe apps of updates binnenkomen, lees je dat natuurlijk meteen op iPhoneclub. Vorig jaar opende Apple iTunes Connect een dag te vroeg, waardoor nieuwe apps en updates die ontwikkelaars nog vlak voor de sluiting hadden ingediend overwacht vroeg binnenkwamen. Dit jaar lijkt Apple te hebben gewacht tot de beloofde datum, 29 december.

*We hebben gemerkt dat er de afgelopen dagen toch incidenteel een eens een app-update binnenkwam. Hoe dat kan, weten wij ook niet.

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 december 2012 om 13:43
Onderwerp
Categorie
Uncategorized

Kerst

Kerst: voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Je kunt je huis gezellig maken met kerstverlichting met HomeKit of je kerstboom met een slimme stekker geschikt maken voor bediening op afstand. Ook hebben we apps voor kerstkaarten en diverse andere artikelen om de sfeer erin te brengen! Ook zonder geld uit te geven, want door je Memoji een kerstmuts te geven voel je je helemaal feestelijk. Liever lui op de bank? Met onze lijst met kerstfilms vind je bij elke streaming aanbieder een passend aanbod.

Kerst

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.