Dood en verderf in de App Store: Animals of Mass Destruction

Animals of Mass Destruction is een van de laatste games die Apple nog net voor de kerststop toeliet in de App Store. De game draait om onschuldig uitziende dieren, die een spoor van vernietiging achterlaten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

animals_mass_destructionEr zijn de afgelopen dagen weinig nieuwe iPhone-applicaties verschenen. Dat heeft ermee te maken dat het aanmeldproces voor ontwikkelaars een paar dagen was gesloten. Eentje die er nog wel doorheen kwam is Animals of Mass Destruction, een actie-avonturenspel waarbij onschuldig uitziende puppies, katjes en kuikens in actie komen met dubbelloops geweren, bommenwerpers, tasers en andere dodelijke wapens.


aomdIn het spel moet je je weg zien te bevechten langs diersoldaten, terwijl je tegelijk moeilijke puzzels moet oplossen om de aarde te redden van wereldwijd terrorisme. Onderweg neem je gijzelnemers gevangen en ondervraag je ze, terwijl je de hele aardbol over gaat, van Australië tot Irak. In het spel kun je drie karakters tegelijk spelen, telkens met andere vaardigheden.

Met 35 levels en 7 missie-bazen schijn je er urenlang ‘plezier’ van te kunnen hebben.

Installeren: Animals of Mass Destruction (€4,99)

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 22:45
Categorie
Games

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.