Pebble iPhone-app nu in App Store beschikbaar

Pebble iconDe iPhone-app voor het horloge Pebble is nu in de App Store verkrijgbaar. Dat terwijl Pebble gisteren nog zei dat de app wellicht later in de App Store verschijnt dan verwacht, omdat Apple er langer over deed dan normaal om hem goed te keuren. Met de iPhone-applicatie is het mogelijk om software-updates op je Pebble installeren en nieuwe klokafbeeldingen te downloaden. Zonder het horloge heb je er alleen nog eventjes niks aan.

Pebble screenshotPebble vertelde gisteren samen te werken met Apple’s reviewteam om de app in de App Store te krijgen. Hoeveel langer het zou duren, durfde het bedrijf nog niet te zeggen. De vertraging was echter reden genoeg voor Pebble om te waarschuwen dat de eerste bestellers wellicht eventjes zonder app door het leven moesten. De applicatie is niet nodig om bijvoorbeeld pushnotificaties op je Pebble te ontvangen.

Je kunt de Pebble-app gratis downloaden, maar zonder het bijbehorende horloge heb je er weinig aan. Bij het starten van de app krijg je dan ook enkel de mogelijkheid om het horloge te koppelen of om een Pebble via een weblink te bestellen.

De Pebble is een horloge met een e-ink-scherm, waarop je onder andere pushnotificaties van je iPhone kunt ontvangen. Later zal het ook mogelijk zijn om bepaalde apps informatie op het horloge te laten tonen, zoals Runkeeper.

Downloaden: Pebble (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Categorie(ën): Lifestyle (App Store)
Tag(s):

7 reacties op “Pebble iPhone-app nu in App Store beschikbaar”

↓ Meteen naar reactieformulier

 • Stuur maar door hoor, zit er al god vergeten lang op te wachten! En straks komt Apple zelf ook met zo’n horloge!!!!

 • Ik zag idd al op rededit dat ze app beschikbaar was.Kan ook niet meer wachten :D had nog een site gezien met leuke faces voor de horloge.

  Ben ook benieuwd wanneer ze gaan leveren. Aangezien ze eerst de zwarte gaan maken.

 • @Patric: Dan is het wel te hopen dat dit een mooier horloge wordt.

 • Waar wordt pebble gemaakt?

 • Werkt ook op de se mbw 150

 • Heb het besteld al maanden geleden werden op de hoogte gehouden door update dus we wisten dat het uitliep maar het komt er aan die van mij ongeveer eind maart begin mei
  beter een goed product dan rotzooi

 • e-ink schermpjes zijn toch enorm kwetsbaar? Als je een ebook reader nog maar wat hard weglegt kan hij al een kapot scherm hebben…

Reacties zijn gesloten.
 
moveexpand

Laatste reacties