Trein-applicatie eerste featured Nederlandse applicatie

De applicatie Trein is - volgens de ontwikkelaar zelf - de eerste Nederlandse applicatie die gefeatured wordt. De applicatie heeft een mooi bannertje op de homepage van de Nederlandse App Store gekregen, wat hopelijk de verkoopcijfers ten goede gaat komen.
Ramy Mobarak - · Laatst bijgewerkt:

trein_featuredDe applicatie Trein van Dennis Stevense is de eerste Nederlandse applicatie die op de homepage van de App Store een bannertje heeft gekregen. Dennis ontmoette tijdens de iPhone Tech Talk iemand van Apple Developer Relations Europe die hem vroeg een e-mail te sturen, waarna deze zijn best zou doen om het ‘iTunes team’ zo ver zou krijgen om de applicatie Trein op de homepage te zetten.


Na een aantal weken niks gehoord te hebben stuurde Dennis weer een e-mail en ook al kreeg hij weer geen reactie, de applicatie staat nu toch mooi op een prominente plek in de App Store. Van tevoren wist Dennis niet of dat het om een grote banner zou gaan net als die van bijvoorbeeld Facebook en Rolando, of dat hij misschien tussen de What’s Hot-applicaties terecht zou komen. Trein heeft nu een ‘reclameblokje’ (zie afbeelding) onder het paneel met nieuwe applicaties gekregen.

Met de applicatie Trein kun je precies zien hoe het met je treinen gaat, en of ze niet vertraagd zijn of misschien op een ander spoor stoppen. Ook is het nu mogelijk, door de samenwerking met iNap, om een wekker te zetten waarna de applicatie je zal wekken wanneer je je station hebt bereikt.

Heeft Dennis gelijk en is het daadwerkelijk de eerste featured applicatie, of zijn er al eerder Nederlandse (of Belgische) applicaties geweest? Dan horen we dat graag in de reacties.

Downloaden: Trein (€2,39)

Meer info: Naquah.net via e-mail van Dennis

Informatie

Laatst bijgewerkt
13 november 2009 om 23:06
Onderwerp
Categorie
Diensten

Reacties: 31 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.