Nieuwste GTA-kloon Payback wil beter zijn dan het origineel

De ontwikkelaars van de nieuwe game Payback geven openlijk toe dat ze inspiratie bij GTA hebben opgedaan. Maar Payback is natuurlijk stukken beter.
Christiaan Widdershoven - · Laatst bijgewerkt:

picture-3-300x2001iPhone-bezitters met een zwak voor GTA-games worden op hun wenken bediend. Berichtten we eerder al over Car Jack Streets, nu is er een nieuwe GTA-kloon onderweg naar de App Store, namelijk Payback.
Uit de vrijgegeven screenshots en eerdere versies van het spel voor andere platforms, blijkt Payback grafisch een behoorlijke voorsprong te hebben op het ook nog niet verschenen Car Jack Streets.


De makers geven openlijk toe ernstig inspiratie te hebben opgedaan bij de collega’s van GTA-uitgever Rockstar. Payback is natuurlijk wel stukken beter, zo stellen de makers. Men heeft erg veel aandacht besteedt aan de graphics, de physics en het geluid.

Op andere platforms beschikt het spel over vrijwel dezelfde gameplay als het originele GTA. De enige veranderingen zijn de camerahoek en meer wapens. Zelfs de namen van sommige auto’s zijn regelrecht van het grote broertje gejat.

Payback moet nog deze maand uitkomen. Dat geldt ook voor Car Jack Streets, maar rondom die game is het al een tijdje angstvallig stil.

Reacties: 33 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.