Rhino Shield: screenprotector beschermt tegen extreme schade

De Rhino Shield is een nieuwe, experimentele screenprotector die belooft je iPhone tegen extreme schade te beschermen.

Rhino GlassIngenieurs uit Cambridge denken een nieuwe manier te hebben gevonden om je iPhone-scherm te behoeden voor valschade en krassen. De Rhino Shield is een 0,29 millimeter dikke beschermlaag die je over het scherm plakt, waarna de iPhone volgens de makers bestand is tegen veel meer schade dan normaal. De makers zijn naar Kickstarter gestapt om de Rhino Shield op de markt te krijgen, waar ze in een video demonstreren wat de screenprotector allemaal kan weerstaan.


De iPhone heeft al een scherm gemaakt van Gorilla Glass, maar de makers van de Rhino Shield denken dat hun oplossing extra weerstand aan je iPhone bieden. Of dat in de praktijk zo zal zijn, is natuurlijk nog wel even de vraag: onderstaande video toont indrukwekkende resultaten, maar dient ook ter promotie van het product. De daadwerkelijke werking zijn we pas zeker van zodra de eerste protectors in het wild op de proef zijn gesteld door kopers.

Hoewel de Rhino Shield extra bescherming biedt, moet je wel inleveren op schermhelderheid: volgens de makers is de Rhino Shield 95 procent transparant, waardoor het scherm iets valer kan zijn dan normaal. Geïnteresseerden kunnen op Kickstarter minstens 12 pond (circa. 14 euro) doneren om in aanmerking te komen voor de beschermlagen zodra het project zijn beoogde minimumbedrag heeft verzameld.

Klik om inhoud van Kickstarter te tonen.
Learn more in Kickstarter’s privacy policy.

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.