Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Wild West Guns van Gameloft vanaf februari op de iPhone

Gameloft heeft voor februari alweer een nieuwe game op de rol staan: Wild West Guns. In de game moet je bandieten, blikjes en ballonnen afschieten, in een variatie op Duck Hunt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Wild West GunsAls je wilt weten wat ontwikkelaars van plan zijn kun je tegenwoordig beter Twitter in de gaten houden, dan afwachten tot er een persbericht binnenkomt. Via Twitter heeft Gameloft laten weten dat ze vanaf februari het schietspel Wild West Guns op de iPhone gaan uitbrengen. De Wii-versie van dit spel had zes levels, onderverdeeld in drie uitdagingen. Het spel lijkt op Duck Hunt, maar in plaats van eenden moet je bandieten beschieten. De kritiek van reviewers was dat het spel wel erg monotoon werd: de western-locaties zijn steeds verschillen, maar uiteindelijk sta je steeds op soortgelijke ballonnen, poppetjes en blikjes te schieten.


Wat het spel nog enigszins spannend maakt is dat je tussen de personages moet zoeken naar vijanden, waarbij je moet proberen om onschuldige burgers te ontzien. Maar ook dat is niet veel anders in Duck Hunt, waar je tussen de eenden ook andere vogels (meestal ganzen) ziet opfladderen. Op de Wii was de game niet zo’n succes, maar als iPhone-applicatie zou het wel eens veel geschikter kunnen zijn.

Meer info: Wild West Guns (Nintendo)
Via: Twitter

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 22:50
Onderwerpen
,
Categorie
Games

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.