Delta TV: tv kijken op iPhone en iPad met app ZeelandNet

Delta TV live tv kijken en zappenDe regionale internetproviders ZeelandNet en Delta hebben een applicatie uitgebracht op de iPhone en iPad waarmee je als abonnee gratis online tv kan kijken. Je hebt daarbij de keuze uit het standaardpakket aan zenders en hoeft geen accountgegevens in te voeren in de applicatie. Delta TV bekijkt of je verbonden bent met een Wi-Fi-netwerk van de juiste provider en geeft je op basis daarvan beeld of niet.

Daarnaast melden jailbreak-gebruikers dat ze ook beeld ontvangen bij de zenders die je voorhanden hebt in de applicatie. Daarmee kan Delta TV zich wel eens geliefd maken onder die gebruikers, omdat andere televisie-apps dat veelal geblokkeerd hebben.

Delta TV televisiegids iPhoneDe iPhone-app van ZeelandNet werkt kinderlijk eenvoudig. Je komt binnen in een zenderoverzicht waarbij je op elke zender meteen ziet wat er op dat moment bezig is. Een druk op een programma volstaat om live televisie te kijken. Daarna kan je met een zenderoverzicht aan de linkerkant schakelen naar de andere gebruikelijke televisiezenders die de app ondersteunt. Zo kost snel zappen geen enkele moeite.

Omdat Delta TV zonder accountgegevens werkt, wordt de app niet geoptimaliseerd voor je eigen zenderaanbod. Ook al ben je lid van Eredivisie Live: je zal de voetbalkanalen niet terugvinden in de app. Het assortiment beperkt zich tot de bekende publieke en commerciële zenders, waarvan je overigens ook het programmaoverzicht kan terugvinden in de televisiegids die je eveneens vindt in de app. Je kan die delen via e-mail, Facebook en Twitter. Een mogelijkheid om herinneringen in te schakelen voor programma’s mist helaas.

Downloaden: Delta TV (gratis, universeel, iOS 5.0+)

10 reacties op “Delta TV: tv kijken op iPhone en iPad met app ZeelandNet”

↓ Meteen naar reactieformulier

 • Meer zenders, waaronder pluspakket enzo staat op de planning. Je kon ook al zonder app tv kijken via de website van zeelandnet. Goed bezig!

 • Bummer.
  Ik heb alleen Delta tv en Telfort internet….

 • Waarom doet de app het niet?

 • Super fijn. Nu nog die andere zenders

 • Ik zie het al verkeerde provider! Dan ga ik dus echt naar de KPN, jammer!
  @Ketting:

 • Superhandige app!
  Ik kreeg vandaag een bevestigingsmail van Delta dat er binnenkort ook andere zenders beschikbaar komen

 • @michel ja dat is belaberd ik heb precies zelfde als jou je kan alleen kijken als je internet heb van zeelandnet.

 • Goede ontwikkeling
  Nu nog on demand en on the go voor hbo

 • @michel: Tijd voor een bundel?

  Origineel geplaatst door ben
  @michel ja dat is belaberd ik heb precies zelfde als jou je kan alleen kijken als je internet heb van zeelandnet.

  Dat heet marketing, bij KPN is het ook niet gescheiden leverbaar…

 • Geluid loopt niet synchroon op delta app

Reacties zijn gesloten.
 
moveexpand

Laatste reacties