Projectmanagement op de iPhone met @task

Projectmanagement blijkt ook onderweg op de mobiele telefoon mogelijk te zijn, met de oplossing van AtTask (@task). Ze kondigen aan dat de software vanaf nu geschikt is voor de iPhone.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Ook buiten kantoor gaan projecten gewoon door. Met de iPhone-widget @task kun je ook onderweg doorgaan met plannen, taken toewijzen en de voortgang in de gaten houden. Volgens de makers heb je totale controle en overzicht over je projecten, via een internetverbinding. De oplossing is wel betaald, maar je kunt het 30 dagen uitproberen. Blijkbaar is de software zelf niet zo intuïtief als de iPhone, want je krijgt er 30 minuten coaching bij.


@task, projectmanagement op de iPhoneApple schijnt het (volgens een knop op de homepage) zelf ook te gebruiken, maar in de case studies is geen quote van een tevreden Apple-projectmanager terug te vinden. Als je het wilt proberen: er zijn twee varianten: @task Professional en @task Enterprise. Voor de kosten moet je bij dit soort aanbieders even zoeken, maar via een persbericht is te achterhalen dat de Enterprise-versie $64,95 per gebruiker per maand of $649,95 per jaar kost.

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.