Bijzondere 3D-fotobrowser: MyPhotoEgg

Een Franse ontwikkelaar heeft een applicatie gemaakt, waarmee je wel 500 foto's tegelijk kunt afbeelden in een bolvormige fotobrowser. De applicatie heet MyPhotoEgg en is gemaakt met OpenGL.

MyPhotoEgg - 3D fotobrowserEen Franse ontwikkelaar heeft een applicatie gemaakt, waarmee je wel 500 foto’s tegelijk kunt afbeelden in een bolvormige fotobrowser. De applicatie heet MyPhotoEgg en is gemaakt met OpenGL. Er zitten wat leuke trucjes in: zo kun je schudden om het ei als een pudding te laten trillen en kun je met een schuifknop aangeven hoe groot de bol moet zijn. Met je vingers kun je bladeren door de foto’s. De bol draait rond twee assen en je kunt zowel horizontaal als verticaal scrollen door met je vingers een beweging over de foto te maken.


Daarnaast maakt MyPhotoEgg ruim gebruik van de accelerometer voor een aantal andere effecten. Je kunt het ‘foto-ei’ van binnenuit en van buitenaf bekijken. MyPhotoEgg is ter review ingediend bij Apple en zal binnen enkele dagen voor 79 eurocent verkrijgbaar zijn.

Meer info: MyPhotoEgg
Via: iPhon.fr

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.