Fieldrunners-update 1.2 belooft nieuwe map en torens

Het populaire spel Fieldrunners krijgt twee extra torens en een extra level, Drylands. Dit speelt zich af in een droge rivierbedding.
Christiaan Widdershoven - · Laatst bijgewerkt:

FieldrunnersInmiddels kent iedere gamende iPhone-gebruiker het populaire spel Fieldrunners wel. Voor de mensen die het spel een beetje eentonig beginnen te vinden, is er goed nieuws (en voor fans ook!). Het spel krijgt een dezer dagen een nieuwe update met veel extra functies.
In versie 1.2 zijn maar liefst twee nieuwe torens te vinden. De eerste is een vlammenwerper, die meerdere fieldrunners in één keer kan aanvallen. Ook is er nog de dure Mortar Tower. Deze kan veel vijanden in één keer uitroeien.


Behalve de nieuwe torens is er ook nog een nieuwe spelmodus, namelijk ‘extended’. In feite is die modus niets meer dan de classic-modus, maar kan er in tegenstelling tot laatstgenoemde ook gebruik worden gemaakt van de nieuwe torens in oudere levels.

Inderdaad, oudere levels, want er komt ook een extra level bij. Het level gaat Drylands heten en de actie zal plaatsvinden in een drooggevallen rivierbedding.

Enkele kleine veranderingen zijn dat je kunt verkopen zonder verlies als je het spel hebt gepauzeerd, het spelicoon is veranderd en de autosave werkt beter. Fieldrunners is vorige week woensdag bij Apple ingeleverd, en kan dus elk moment in de App Store verwacht worden.

Installeren: Fieldrunners (€3,99)

Reacties: 23 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.