De Sims 3 komende zomer op de iPhone

De Sims 3 komt eraan! Deze zomer zal The Sims 3 op pc, Mac, iPhone, iPod touch en mobiele apparaten beschikbaar komen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Sims3Electronic Arts heeft aangekondigd dat er een vervolg aankomt op De Sims. Vanaf de zomer 2009 zal De Sims 3 verkrijgbaar zijn voor pc, Mac, iPhone, iPod touch en andere mobiele apparaten. Alleen voor de pc-versie is al een datum aangekondigd (4 juni 2009), de overige versies zullen op een nog onbekende datum volgen.


“De Sims 3 is een ongelofelijke game waarmee je het leven zelf na kunt bootsen, kunst kunt creëren en je creaties aan anderen kunt laten zien,” aldus Ben Bell, uitvoerend producent van De Sims 3.

“In de game worden spelers geïnspireerd door eindeloze creatieve mogelijkheden. Zo zijn er de nieuwe onderdelen ‘Eigenschappen’ en ‘Levenswensen’, waarmee spelers Sims kunnen creëren met eigen karakters en lotsbestemmingen. Spelers kunnen hun Sims vervolgens mee de stad in nemen, waar ze interacties met andere Sims in de game uit kunnen voeren. Alle handelingen van de Sims kunnen met video op worden genomen en vervolgens online vertoond worden aan andere spelers.” Voor dat laatste heb je een internetverbinding nodig.

Russon Arons, Vice President Marketing voor EA, verwacht (uiteraard) dat The Sims 3 dé game van de zomer van 2009 zal worden.

Op www.desims3.nl is al meer informatie te vinden over de nieuwe Sims-editie.

Via: persbericht per e-mail

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 22:50
Onderwerpen
,
Categorie
Games

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.