Namco brengt Time Crisis Strike voor de iPhone uit

Namco heeft Time Crisis aangepast voor de iPhone. Time Crisis Strike is volgens de eerste reviewers echter een zwakke omzetting met te weinig levels en wapens.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Time CrisisTijdens Mobile Monday (afgelopen maandag) kondigde de spreker van Namco helaas niet de nieuwe game Time Crisis Strike aan. Nu moeten we via een onpersoonlijke App Store-feed vernemen dat deze game verschenen is in de App Store. Voor €4,99 krijg je een first person shooter, die al eerder op spelconsoles kon worden gespeeld. Je kunt bukken en je pistool opnieuw laden door de iPhone te kantelen.


Schieten doe je door op het scherm te tikken. Er zijn slechts drie levels in Arcade Mode, daarnaast heb je One Stage Trial (waarbij je één level kunt testen) en Crisis Mission, met speciale uitdagingen. Hoe verder je in het spel komt, hoe meer levels worden ontsloten.

De eerste reviewers zijn nog niet enthousiast: ze vinden dat er te weinig levels in zitten en dat het een slechte omzetting is van het origineel. Ook moeten er meer wapens worden toegevoegd, zoals een machinegeweer en granaat-lanceerinrichting.

Installeren: Time Crisis Strike (€4,99)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 22:58
Categorie
Games

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.