Nieuwe racegame Days of Thunder bijna voor niets

De nieuwe racegame Days of Thunder, gebaseerd op de gelijknamige film, is nu in de App Store verkrijgbaar voor een vriendenprijs: 79 eurocent.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

days_of_thunderGamesuitgeverij Freeverse heeft een nieuwe racegame in de App Store gepubliceerd: Days of Thunder. De prijs is opmerkelijk laag voor zo’n game: maar €0,79. Die introductieprijs geldt alleen voor de eerste 72 uur; daarna zal de game €3,99 gaan kosten. Days of Thunder is gebaseerd op de film uit 1990, waarin Tom Cruise als heetgebakerde coureur ruzie krijgt met iedereen in zijn omgeving. De graphics van de auto’s zien er mooi uit, maar de tekenaar die verantwoordelijk was voor de afbeeldingen van mensen (zien hieronder) had heel wat minder talent.


Days of Thunder mensenMaar gelukkig gaat het om het racen en kun je het verhaal eromheen net zo goed overslaan. Er zijn 39 races en 12 verschillende tracks op 6 circuits: Amateur, Qualifying, Semi-Pro, Pro, Superstar en Endurance. Explosies en door de lucht slingerende auto’s zijn aan de orde van de dag als je de teaservideo bekijkt, die Freeverse eerder uitbracht. Tijdens het spelen kun je nieuwe auto’s en tracks unlocken.

Installeren: Days of Thunder (€0.79)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 22:58
Categorie
Games

Reacties: 25 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.