Nederlandse ontwikkelaar brengt Toki Tori naar de iPhone

Nieuws van eigen bodem: De Nederlandse developer Two Tribes is van plan het puzzelspel Toki Tori naar de iPhone te brengen. De ontwikkelaar bracht het oorspronkelijke spel in 2001 voor de Gameboy Color uit. Kortgeleden kwam het spel voor de Wii uit, en nog dit kwartaal moet ook de iPhone-versie het daglicht zien. Toki Tori […]
Christiaan Widdershoven - · Laatst bijgewerkt:

tokitori_iphone_011Nieuws van eigen bodem: De Nederlandse developer Two Tribes is van plan het puzzelspel Toki Tori naar de iPhone te brengen. De ontwikkelaar bracht het oorspronkelijke spel in 2001 voor de Gameboy Color uit. Kortgeleden kwam het spel voor de Wii uit, en nog dit kwartaal moet ook de iPhone-versie het daglicht zien.


Toki Tori is een vrolijke mix van een puzzel- en platformspel. Je bestuurt een klein vogeltje dat Toki Tori heet. Door het oplossen van puzzels en het gebruiken van enkele speciale voorwerpen moet je jezelf door de levels heen zien te worstelen.

Een van de oprichters van Two Tribes, Martijn Reuvers, laat weten dat men er alles aan doet om zo goed mogelijk gebruik te maken van de unieke mogelijkheden die de iPhone als spelplatform biedt. Hoe dat uitpakt, zullen we dus binnen twee maanden zien. Hieronder zijn alvast een paar screenshots van het spel te bekijken.

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.