Pc-topper Prey komt naar de iPhone

De grote namen in de game-industrie beginnen de iPhone steeds meer als gamemachine te zien. Eerder begon EA al flink te ontwikkelen voor de iPhone, vandaag werd bekend dat MachineWorks Northwest Prey voor de iPhone zal gaan ontwikkelen.
Christiaan Widdershoven - · Laatst bijgewerkt:

PreyDe grote namen in de game-industrie beginnen de iPhone steeds meer als gamemachine te zien. Eerder begon EA al flink te ontwikkelen voor de iPhone, vandaag werd bekend dat ook Machine-Works Northwest, bekend van onder andere mobiele versies van Duke Nukem, Doom en Guitar Hero voor de iPhone zal gaan ontwikkelen. Het eerste spel van de ontwikkelaar zal Prey worden, een game die het op de pc en Xbox erg goed deed.


In het spel speel je een Indiaan, wiens vriendin ontvoerd wordt door aliens. Uiteraard moet je haar redden, maar je hebt in het begin niets meer dan een nijptang tot je beschikking. Natuurlijk krijg je gaandeweg de mogelijkheid om steeds meer wapens te verzamelen en zul je die moeten gebruiken om je een weg naar binnen te banen in het alien-hoofdkwartier.

Op screenshots is te zien dat het niet gaat om een port, maar dat de versie voor de iPhone is aangepast. Zo zijn de graphics helaas iets minder, maar dat is ook niet verwonderlijk, aangezien de Xbox 360 heel andere koek is dan de iPhone. Gelukkig is er ook iets gedaan aan de controls, zodat het spel op de iPhone optimaal te besturen moet zijn.

Prey moet binnen een paar weken in de App Store verschijnen.

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 23:00
Onderwerp
Categorie
Games

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.