Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Oberthur bouwt bewegingssensor in simkaart

Een bewegingsdetector is niet alleen iets waar de iPhone patent op heeft. Je kunt het ook op een heel andere manier in een telefoon inbouwen. Oberthur Technologies laat op Mobile World Congress een simkaart zien met bewegingsdetector. De SIMSense maakt het mogelijk om op een andere manier met de telefoon om te gaan. De oplossing […]

oberthur bewegingsdetector in simkaartEen bewegingsdetector is niet alleen iets waar de iPhone patent op heeft. Je kunt het ook op een heel andere manier in een telefoon inbouwen. Oberthur Technologies laat op Mobile World Congress een simkaart zien met bewegingsdetector. De SIMSense maakt het mogelijk om op een andere manier met de telefoon om te gaan. De oplossing werkt onafhankelijk van het toestel.


Om een voorbeeld te geven: als gebruiker kun je het toestel schudden om een gesprek aan te nemen of een tweede gesprek in de wacht te zetten. Je kunt ook met een schudbeweging zorgen dat de beller een voorgefabriceerd sms-bericht krijgt. Een andere optie is zorgen dat de telefoon een noodnummer belt na een harde val.

Via: persbericht Oberthur Technologies

Informatie

Laatst bijgewerkt
17 februari 2009 om 8:02
Categorie
iDevices

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.