Nieuwe games: Tamagotchi (Namco) en aankondiging Touch Pets Dogs (ng:moco)

Ontwikkelaar ng:moco heeft dit voorjaar de huisdiergame Touch Pets Dogs in de aanbieding. Ondertussen kun je alvast de welbekende virtuele Tamagotchi verzorgen, nu in de App Store beschikbaar van gameontwikkelaar Namco
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

touchpetsOntwikkelaar ng:moco heeft weer wat plannen voor nieuwe iPhone-games. Een daarvan is Touch Pets Dogs. In deze game met sociale netwerkfuncties ben je de eigenaar van een puppy. Je moet je huisdier adopteren, trainen, aankleden en ermee spelen in een 3D-omgeving. Je kunt bijvoorbeeld frisbeeën, ballen gooien of de hond naar buiten meenemen. Het uiterlijk van de puppy kun je aanpassen door accessoires te kopen.


touch pets dogsElke interactie met de puppy is weer anders. Als je je hond nieuwe trucjes leert kun je nieuwe mogelijkheden unlocken. Verder is het mogelijk om voor je hondje een specialisme te kiezen, bijvoorbeeld als modehondje of een politiehond. Hebben je vrienden ook Touch Pets Dogs geïnstalleerd, dan kun je zien hoe zij met hun puppy omgaan, afspreken om de hondjes samen te laten spelen of voor andermans hondje zorgen wanneer een vriend even offline is. Als je de game afsluit blijft het leven van je puppy namelijk gewoon doorgaan.

Touch Pets Dogs van ng:moco komt pas in het voorjaar beschikbaar.

Van ontwikkelaar Namco is ondertussen wel een ander virtueel ‘huisdier’ in de App Store verschenen: de welbekende Tamagotchi; alweer ruim tien jaar geleden een zeer grote hit als mini-computertje met lcd-scherm in de vorm van een ei. Namco’s App Store-versie heet Tamagotchi: ‘Round the World. Deze game, die eerst alleen beschikbaar was voor iPods met klikwiel, laat de speler zes missies uitvoeren op verschillende planeten. Je kunt daarbij allerlei minigames spelen.

Installeren: Tamagotchi: ‘Round the World (€5,49 en gratis)

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 23:00
Categorie
Games

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.