Sneller sms’en met QuickSMS voor iPhone (Cydia)

QuickSMS is een applicatie waarmee je sneller sms-berichten kunt schrijven en antwoorden. Het werkt met een hotkey en je kunt ook berichten forwarden en templates gebruiken.

quicksmsQuickSMS is een nieuwe sms-applicatie voor de iPhone, waarmee je sneller teksten kunt intikken. Tenminste, dat beweert de ontwikkelaar. Je hoeft niet meer te wachten tot het programma is opgestart, maar kunt meteen lezen en antwoorden. QuickSMS kost $9,99 en is te installeren via de BigBoss-repo in Cydia. De meest recente stabiele versie 1.3.3 is via de repo van de ontwikkelaar te installeren: http://isoftru.ru/beta. In QuickSMS kun je sms-berichten vooraf inplannen, een hotkey gebruiken voor snelle bediening en berichten doorsturen. De applicatie heeft ook een aangepast toetsenbord met icoontjes.


Quick SMSEr zijn nog meer mogelijkheden die de standaard SMS-applicatie van de iPhone niet heeft: quotes van eerder gestuurde sms-berichten opnemen. Er zijn templates voor veelgebruikte sms-berichten en je kunt sms-berichten als notitie opslaan. Verder kun je sms-berichten via e-mail versturen.

Binnenkort komt er een update van QuickSMS aan met nog wat extra functies, zoals landschapsweergave en tekstcompressie.

Meer info: QuickSMS

Informatie

Laatst bijgewerkt
25 februari 2009 om 13:52
Onderwerp
Categorie
Diensten

Reacties: 31 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.