Apple Store Den Haag: exclusieve foto’s verbouwing, oplevering week 22/23

iCulture kreeg exclusieve foto's van de verbouwing in de Apple Store Den Haag. De verbouwing is nog in volle gang, maar zou in week 22/23 afgerond moeten zijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

apple-store-den-haag-1iPhoneclub-lezer Michiel wandelde langs de nieuwe Apple Store in Den Haag en zag de achterdeur openstaan. Hij kon het niet laten om even naar binnen te lopen en snel wat spyshots voor ons te maken. De foto hiernaast is wat onduidelijk, maar na de klik vind je een aantal foto’s die duidelijker aangeven hoe de verbouwing verloopt.
Maar dat is niet alles: een bouwvakker vertelde dat de verbouwing in week 22/23 moet zijn afgerond, dus over ongeveer een maand. Het betekent niet dat de Apple Store rond die periode al open gaat, want Apple steekt veel moeite in de aankleding.
Apple heeft al vacatures geplaatst voor winkelpersoneel in de Apple Store Den Haag. Eerder schreven we over het vertrek van boekhandel Verwijs (eerder gevestigd op dit adres) en over de benodigde bouwvergunningen.


De Apple Store Den Haag zal worden gevestigd in de Passage in Den Haag, vlakbij een al bestaande Apple-reseller. Meer informatie over nieuw te openen Apple Stores in Nederland lees je in ons dossier Apple Store Nederland.

apple-store-den-haag-3a

apple-store-den-haag-2a

apple-store-den-haag-4a

Tipgever: Michiel

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de retailwinkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores (Amsterdam, Haarlem en Den Haag) terwijl je in België de keuze hebt uit één locatie in Brussel. Wereldwijd gaat het om meer dan vijfhonderd winkels. Daarnaast is er de online Apple Store, waar je bestellingen kunt plaatsen om te laten thuisbezorgen. Waar vind je de officiële Apple Stores en hoe kun je ze bezoeken? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 32 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.