Tap Tap Revenge 2 nu in de App Store met 150 tracks

Tap Tap Revenge 2 is terug! De tweede versie is nog steeds gratis en zal elke donderdag worden voorzien van nieuwe muzieknummers.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

tap-tap-revengeAfgelopen nacht is Tap Tap Revenge 2 beschikbaar gekomen in de App Store. Goed nieuws: de applicatie is nog steeds gratis en het aantal nummers is deze keer veel groter: rock, dance, electronica, pop, hip hop, country music, alle genres zijn aanwezig. In de catalogus vind je nummers van Death Cab for Cutie, The Crystal Method, Daft Punk, Weezer en Nine Inch Nails. Elke donderdag gaat ontwikkelaar Tapulous meer gratis tracks van de artiesten toevoegen. Nieuw is ook de Kids-mode waarmee zelfs tweejarigen kunnen spelen.


In totaal zijn er nu drie manieren om samen met vrienden deze game te spelen. In Challenge Mode moet je een e-mail naar vrienden sturen om ze uit te dagen jouw zojuist gehaalde score te verslaan. Een voortgangsmeter geeft aan of je vrienden in de buurt komen van jouw score. De Two Player Split-Screen Mode is bedoeld voor twee mensen die fysiek bij elkaar in de buurt zijn. Deze heeft een nieuw uiterlijk gekregen, eveneens met een voortgangsmeter. Verder kun je de Online Mode spelen als je vrienden niet in de buurt zijn, of wanneer je liever op twee verschillende iPhones speelt.

tap tap revenge   tap tap revenge   tap tap revenge

De gamesengine is vernieuwd en er zijn nieuwe graphics en effecten. Bij de hogere levels zijn nu ‘tap and hold’ en ‘multi-tap’ toegevoegd om het nog moeilijker te maken. Kortom: reden genoeg om deze game weer eens opnieuw te ontdekken. En de ontwikkelaars schijnen ook alweer plannen te hebben voor een versie 3, getuige bovenstaand screenshot.

Installeren: Tap Tap Revenge 2 (gratis)

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 23:01
Onderwerpen
,
Categorie
Games

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.