Toy Bot Diaries afgeprijsd naar €0,79

De drie episodes van Toy Bot Diaries zijn nu afgeprijsd van €2,99 naar €0,79 per stuk. Een mooie gelegenheid om je serie compleet te maken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

toy bot diariesDe Apple Store is down! Maar gelukkig is de App Store altijd open en kun je daar bijvoorbeeld alle games van de serie Toy Bot Diaries met korting kopen. Elke episode kost nu maar €0,79 per stuk (voorheen €2,99). Een mooie gelegenheid om de serie compleet te maken, want ontwikkelaar IUGO heeft aangegeven dat het derde deel tevens het laatste deel is. In de game beleef je avonturen als een kleine robot.


Je hebt magnetische schoenen aan en een grijphaak om je door allerlei omgevingen te bewegen. De robot raakt verzeild op een plek die hij niet kent en waarin hij op zoek moet gaan naar zijn verloren datapads.

IUGO organiseert ook een wedstrijd waarmee je $10.000 kunt winnen door in elke episode 25 datapads te verzamelen. Helaas kun je er als Nederlander niet aan meedoen. Zie je toch nog er tegenop om €0,79 voor een episode uit te geven, dan kun je in de App Store ook eerst nog de Lite-versie installeren.

Voor de koopjesjagers: Beejive is ook in de aanbieding (€7,99).

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.