Nieuwe iPhone-game: Dexter

Er zijn officiële screenshots verschenen van een nieuwe game, gebaseerd op de tv-serie Dexter. Net als in de serie moet je interactie met andere mensen aangaan, zonder dat ze je als seriemoordenaar gaan verdenken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

dexter
Er zijn officiële screenshots verschenen van een nieuwe game, gebaseerd op de tv-serie Dexter. Hoofdpersoon in de serie is een bloedspattenanalist bij de Miami Metro Police, die in werkelijkheid een seriemoordenaar blijkt te zijn.


De screenshots laten een aantal scènes uit de game zien, maar de game zelf is nog lang niet af. Pas rond de zomer 2009 wordt Dexter in de App Store verwacht. Het bestaat uit minigames en puzzels die je moet oplossen, terwijl je ook fysiek met de iPhone in de weer moet, bijvoorbeeld het maken van een hakbeweging. Je kunt de iPhone links en rechts of vooruit en achteruit kantelen om door de game te bewegen. Linksonder in het scherm bevindt zich een virtuele joystick.

dexterNet als in de serie moet je interactie met andere mensen aangaan, zonder dat ze je als seriemoordenaar gaan verdenken. In oktober vorig jaar dook er ook al een screenshot op van de game, waarvan het script is geschreven door één van de schrijvers van de serie. De stem van Dexter-auteur Michael C. Hall zal ook in de game te horen zijn.

Via: Touch Arcade
Tipgever: Frank

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 23:01
Onderwerpen
,
Categorie
Games

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.