Saurik werkt aan Cydia Store voor betaalde apps (jailbreak)

Cydia-ontwikkelaar Saurik gaat deze week een update van Cydia uitbrengen. Binnenkort zal er ook een Cydia Store met betaalde apps volgen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

cydiaEr zijn in Cydia al diverse applicaties te vinden, waar je na verloop van tijd voor moet betalen. Denk aan BiteSMS, waarbij je na de testperiode een licentie moet kopen voor €4,95. Alle transacties van die betaalde applicaties gaan buiten Cydia om: meestal koop je bij de ontwikkelaar een code, die je in de applicatie invoert om de volledige functionaliteit te ontsluiten. Cydia-ontwikkelaar Saurik heeft nu een manier bedacht om toch een rol te kunnen spelen in deze transacties: binnenkort komt er een nieuwe versie van Cydia met als nieuwtje: de Cydia Store.


Saurik vertelde in een e-mail:

Cydia store is soon. There will be a release this week with “other stuff” (minor stuff) in it.

Er komt ook een nieuwe beoordelings- en feedbacksysteem, vergelijkbaar met die van Apple’s App Store. Binnenkort meer!

Via: iSpazio

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.