Sentinel: een tower defense-game met andere regels

SentinelDe App Store wordt de laatste tijd overspoeld door tower defense-games. Origin8 heeft er ook eentje, die sinds een week in de App Store verkrijgbaar is: Sentinel. Deze variant heeft toch weer iets nieuws te bieden: mooie graphics en animaties en een wat andere gameplay dan je gewend bent. Normaal gesproken moet je bij dit soort games voorkomen dat een aantal wezens de kaart oversteekt. Bij Sentinel moet je juist voorkomen dat ze de muren afbreken. Er zijn drie kaarten en vier moeilijkheidsgraden.

sentinelNet als in alle tower defense-games zie je in Sentinel een kaart, waar de wezens langs zullen gaan marcheren. Het komt aan op tactiek, maar tegelijk kun je tijdens het spelen genieten van mooie landschappen en een extra uitdagende Endurance Mode. Ontwikkelaar Origin8 heeft al aangegeven dat er binnenkort een Lite-versie komt.


Installeren: Sentinel, €3,99
Via: Touch Arcade

Categorie(ën): Games (App Store), Gaming

8 reacties op “Sentinel: een tower defense-game met andere regels”

↓ Meteen naar reactieformulier

 • beetje gejat van fieldrunners, de layout enzo.
  leuk spel, maar je uiteindelijke doel blijft het voorkomen dat de aliens het einde bereiken. de muren helpen je daarbij.

 • Fieldrunners blijft prachtig, voor de rest vind ik het allemaal wat minder. Ik kan niks anders aanraden dan Fieldrunners.

 • Het wordt eens tijd dat Fieldrunners wat nieuwe mappen toevoegt..Die 3 mappen beginnen behoorlijk saai te worden

 • The creeps is ook mooi, maar deze game lijkt me ook prima. Alleen de prijs weer; elke prijs van een TD game vind ik te hoog.

 • ik ben een tijdje verslaafd geweest aan 7 cities. best wel moeilijk als je het op hard-mode speelt…

 • @TOSHKE: Moeilijk om uit te houden ja. Mijn laatste potje duurde meer dan 4 uur, daarna had ik er geen zin in om het spel nóg een keer te spelen.

 • Heb zowel fieldrunners als 7cities, welke me beide genoeg plezier bezorgen, miss dat ik van deze de lite versie wel eens zal proberen, wie weet bied het effectief iets meer met de muren erbij…

  Wat ik wel enigzins onaangenaam vindt aan fieldrunners en seven cities is, dat je het wel op pauze kan zetten, maar niet op fast forward, waardoor je toch wel de helft van de tijd zit te wachten totdat ze allemaal dood zijn, zonder nieuwe dingen te bouwen of te upgraden… ze zouden (net zoals in the sims, die goeie ouwe tijd :p) een fast forward button moeten toevoegen per level, en als alle runners dood zijn wordt het terug op normale speed gezet… Misschien een idee, zal eens even gaan kijken op hun forum of er mogelijkheid tot suggesties is…

 • Ik heb em gekocht, 7Cities had ik al. Maar dit is een hele andere uitdaging, ik vindt het zeer zeker een aanrader. Vooral als verwend treiner als ik ;).

Reacties zijn gesloten.
 
moveexpand

Laatste reacties